Oct 8, 2010

Böcek katliamı ya da böceğin Neşe katliamı!

Igghhhh! Az önce hayatımın en iğrenç şeyini yaptım.
Olay şöyle gelişti:
Bir test kitabımı arıyordum. Dolabın diplerinde kalmış, ben de o yüzden yere eğilmiştim. Dengemi kaybedecek gibi olduğum bir an sağ elimle yerden destek aldım -ki almaz olaydım! Meğer tam o anda oralardan bir böcek geçiyormuş. Bir kayganlık hissettim. Parkenin üstünde ne olabilir diye düşünürken içgüdüsel olarak elime baktım ve çığlığı bastım tabi ki! Pestili çıkmış, avucuma yapışmış bir böcek cesedi! Refleks olarak üstüme sildim elimi hemen. Sonra da banyoya koşup elimi yıkadım ve ardından kolonyaladım. Ama hala içim rahat değil. Sanki hala böcek avucumdaymış gibi hissediyorum. Iykk ya tüm haşereler ölsün istiyorum! Arghhhhh........ Kusacağım.

6 comments:

vA_niLLa said...

Geçmiş olsun :)

huylandırma servisi said...

Allah kimsenin başına vermesin :) Ucuz atlatmışsın.

Anonymous said...

Bir keresinde ağzıma girmişti garip bir sinek, kendisini çiğneye çiğneye yemiş bulunmuştum. Daha sonra okudum ki bazı türler öleceklerini anladıkları zaman yeterince olgunlaşmamış olsalar bile yumurtalarını bırakıverirlermiş bulundukları yere, artık ne kadar şansları varsa. Sonra kendimi Hürriyet'in gerizekalı haberlerine konu olarak düşündüm uzunca bir süre; "ağzında sinek yuvası olan gencin dramı", ıyh... O paranoyayı atlatmam bayağı zaman almıştı. Sen ezmiş bırakmışsın işte, takma... =)

Neşe said...

@VaniLLa;
Teşekkürler (:

@Huylandırma Servisi;
Umarım bi daha benim başıma da vermez (:

@Nathaniel Efendi;
Benim başıma gelse ben de bi sürü kötü ihtimal aklıma getirirdim kesin, geçmiş olsun ne diyeyim(:

Ihlaylamur said...

Iyk. Düşünemiyorum bile. Yapış yapış. Bizim evde ölen son böcek annemim klorağında boğulmuştu. Coss sesi çıkmıştı onu hatırladım. Yine ıyk !!

Neşe said...

yapış yapış değil de kaygandı daha çok:)