Dec 10, 2012

Biri benim yerime paftaları, maketleri hazırlasın hocaya götürsün diye gece gündüz duygu sömürüsü yapabilirim AMA ÖYLE Bİ' KERİZ DOESN'T EXIST.



Issız bi' adaya düşsem yanıma almak isteyeceğim üç şey konusu on sekiz buçuk yılın ardından geçtiğimiz ay netlik kazandı:
- şarjı asla bitmeyecek, mükemmel kullaklığa sahip bi' mp3 player.
- mp3'e atılmış bir adet the sky's gone out albümü.
- peter murphy.

Meraklılarına biraz da tiyatro:
http://www.tiyatrogercek.com/haber.asp?durum=detay&hb=65
Şu oyuna -muhtemelen- yalnız gidecek oluşumdan daha üzücü olan ise saatin neredeyse sabahın beşi oluşu. En süper üzücü kısmı da, salı gününe bitmiş olması gereken projeye başlamak için bu saatte hâlâ kendimi ikna etmeye çalışıyor oluşum. Kahrolma nedenimiz: 4 saat sonra dersim var.
N'olur öleyim artık ya.

3 comments:

Sam Scarlet said...

ben geçenlerde hakan gerçek'in van gogh oyununa -yalnız- gittim. gerçekten çok iyiydi. o yüzden yalnız falan düşünme, git (:

Neşe said...

Van Gogh'u ben de izledim, çok iyiydi cidden. Buna da gidecek insan buldum gibi. Gerçi yalnız gitmek de problem olmazdı.(:

firefly said...

ilk yarıyıl boyunca aynı haldeydim. ikinciye de "artık son dakikaya bırakmayacağım" giriş yapmayı düşünüyorum ama kısmet yani. (ikimiz de oğlak'ız ne bu tembellik anlamadım ben. bu jenerasyonun oğlağına başka tanım koysunlar bence.)