Aug 29, 2012

Halil Sezai'den daha dertliyim.

3 imza, 5 mühre neden 48 TL bayılmak zorundayım? Çok sevgili üniversitem neden elimdeki diplomaya ve benim lafıma inanmıyor da bir de noter onayı istiyor? Bana ne demeye çalışıyor? Eğlenmek için bile vergi ödediğimiz şu ülkede daha kaç yarım A4 kağıdına 10 TL ödeyeceğim? Şehir dışından geliyor olmama rağmen neden sırf tek çocuğum diye bana yurt çıkmıyor? Devlet banklarda yatıp sokak çocuğu olmamı mı istiyor? Yemek bile vermeyen özel yurtlara sadece yatak, banyo ve dolaplarını kullandım diye her ay 1.200 TL ödersem halim nice olur?
Meraba, ben Neşe. 18 yaşındayım, üniversiteye yerleştim ve hayatım karardı.

4 comments:

Lunarita said...

ah geleceğimiz. ah üniversitelerde, yaratıcı fikirler üretebilsinler diye, geleceğimizi aydınlatsınlar diye kollarımızı açtığımız öğrencilerimiz... bunları duymak nasıl da yıpratıcı.

daha iyi olmalı, eğitim. hayat. düşünceler.

değişim/ler/e ihtiyacımız var.

birlikte güzel şeyler başarmaya.

yılma sevgili JG,

her şey güzel başlamamış olsa da,
her şey dilerim güzel olsun.

sevgi ile,
luna.

Neşe said...

çok teşekkür ederim:)
aslında bu biraz abartı oldu, kendi kendime söyleniyorum işte. yoksa okul açısından hevesliyim de her şey gereksiz pahalı. keşke böyle olmasa ama işte...
teşekkürler tekrar.

glennis. said...

JG ? Neşeeeeeeeeeeeeeee!
o kadar çok zaman geçti ki üstünden ben seni kaybetmiştiiiiiiim.

canım ben Hayallerin Peşinde Koşan Kız Hazal.. hatırladın mııı :')
ikimiz de üniversiteli oluyoruz demeeeek ay ağlayacağıım.

Neşe said...

Hatırlamam mıııı?:) Cidden ne kadar uzun zaman oldu yaaa... Özlemişim olm yorumlarınıı! Ayrıca bizim üniye geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Tanrım, harika olurdu!