Jun 26, 2012

Gece gece nereden geldiği bilinmeyen Hurts aşkının Blogspot ayağı.

Şu adamları nasıl seviyorum, en az hoşuma giden şarkılarına bile nasıl tapıyorum belli değil. YENİ Bİ' ALBÜM YAPMALILAR ARTIK.

Ayrıca Last.fm'de Hurts'e visual kei tagini ekleyen arkadaş, sana da bi' "Ne alaka?!" demek isterdim ama maalesef tanışmıyoruz. İyi ki de tanışmıyoruz.

Ben en iyisi sizi favori Hurts şarkımla başbaşa bırakayım.

11 comments:

Mia Wallace said...

allahım bayılırım!

Neşe said...

BEN DEEEEEEEEEEEEE!*-*

Anonymous said...

Öha albümü indirmek için 3 4 saat beklediğimi bilirim, seven dinleyen birileri varmış :')

Neşe said...

2 yıldır popüler olsunlar da Türkiye'ye gelsinler diye umutla bekliyorum.*-*

Anonymous said...

Popüler olmalarına gerek yok gelmeleri için Black Heart Procession gelmişti zamanında, bu adamlar neyi bekliyor acep bilemedim, yeni albüm falan gelir de yakında, konser verirler belki.
Bugün Linkin Parkın son albümü Living Things çıkacaktı mesela ehehe yeni albümler heyecanlandiriyor insanı, hayalkırıklığı olmasa.

Neşe said...

İyi de Türkiye'de belli bi' dinleyici kesimlerinin oluşması lazım yine de ki bu adamlar kendi ülkelerinde ünlü olalı 2 yıl falan oluyor zaten. Daha erken yani. Ayrıca Linkin Park için çok yanlış geldin, bi' kaç yıl önceki beni bulman lazım.:D A Thousand Suns'dan sonra bıraktım dinlemeyi. Eski şarkıları yeter bana, yenilerini kaldıramıyorum.:D

Anonymous said...

Ben Minutes to Midnighttan sonra bıraktım, a Thousand Suns beğenmedim zaten, son albüm de Burn it Down bomba ama diğerleri karmaşık, tek bi tarz üzerinde değil de farklı türlerde müzik yapacaklarının sinyallerini vermişlerdi zaten, son röportaj da Chesterın söylediği metal, elektro, folk yapacagiz demesi sinirlerimi ziplatmaya yetmişti zaten. Ne bileyim bi şans daha verip dinlicem albümü bu hafta düşer ;) inceleme de yaparız kkritik çıkarırız hep beraber.

Neşe said...

Minutes to Midnight'tan sonra bırakmış olsaydın, A Thousand Suns ve son albüm hakkında da bilginin olmaması gerekmez miydi?:D Ben tamamen takibi bırakmayı kastetmiştim zira. Valla açıkçası ben Lq'ı nu-metal'ken seviyordum. Nu-metal gitti, mertlik bozuldu.

Yeni albüm çıkınca beğendiğin şarkıları paylaşırsın o zaman, bi' dinleriz bakalım:)

Anonymous said...

Bırakmadan kasıt beğenemedim a Thousand Suns, ama New Divide ve Catalyst bomba.
Blogumda yaptım son albümün incelemesini :)

Anonymous said...

Bu bilgileri her yerde bulmak zor . Datron servisi olarak bu güzel paylaşımlarınız için teşekkür eder ve paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

Neşe said...

o.O