Aug 18, 2011

günaydın, ben uyandım.

Sonsuza kadar bugünü yaşamak istiyorum. Veya geçmişe de gidebiliriz ama n'olur yarın olmasın. Çünkü yarın tercih sonuçları açıklanacak ve ben büyük ihtimalle yaptığım hatalı seçimin pişmanlığını yaşıyor olacağım. Küçükken, ileride çok önemli biri olacağımı ve ölümümden sonra bile tüm dünya tarafından hatırlanacağımı düşünürdüm oysa ki.

böyle de bir şeyler.

14 comments:

Unknown said...

hayırlısı olsun...

Neşe said...

teşekkürler

firefly said...

hayırlısı olsun... ben giremeyeceğim yerleri yazdım, o yüzden yarın bana bir şey ifade etmeyecek (1 sene daha bu kabusu yaşamaya karar verdim). umarım ikimiz de kararlarımızdan pişman olmayız. :)

Neşe said...

aslında ösym kılavuzuna göre ben de giremiyorum yazdığım yerlere. ama son yazdığım yerle aramda 5bin kişi var. işte bakalım, belki ben de bir sene daha kalabilirim o yüzden. ve umarım pişman olmayız:)

Lütfücüğüm said...

günaydın. istemediğin bir bölüme gitme. pişman olma. gerçi bu lafları çok duyuyorsundur. bir seneden bir şey olmaz. imkanın varsa bir daha hazırlan. bende bi sene sonra girmiştim. hiçbir şey değişmedi.

Neşe said...

öyle çok istediğim bir bölüm de yok gerçi ama gitmek mi iyi kalmak mı karar veremiyorum yine de. sorun da bu.

Lütfücüğüm said...

çok istediğin bi bölüm yoksa git hacı. nabıcan durup? çok değişken bi adamım.

Neşe said...

şimdi buradan açıklamaya kalkışsam büyük ihtimalle olmayacak o yüzden boşverelim en iyisi.

Sam Scarlet said...

hala, ve hep çok önemli biri olabilirsin. bunu unutma. şimdi üniversite, bölümler falan en önemli basamak gibi geliyor ama kendini tanıman ve bulman asıl önemlisi hayatında.

yanlış tercih yaptım, yanlış tercihimde dördüncü senemi bitirdim, iki sene daha okuyacağım. pişman mıyım? bazen evet ama çoğunlukla hayır. çünkü burada kendimi buldum ve amacımı çok iyi biliyorum. o yüzden oluruna bırakmalısın bence.

Neşe said...

zaten şu andan sonra yapabileceğim çok fazla bir şey kalmadı oluruna bırakmaktan başka(:

firefly said...

sonucu çok merak ediyorum... :)

Neşe said...

yaptığım iki tercihte tutmamış. beklediğim gibi. ben de kalıyorum yani:)

firefly said...

hayırlısı olsun :)
Allah sabır versin hepimize :))

Neşe said...

amin:)