Jul 17, 2011

Odam ahşap kokuyor.

Hayatımı tek kelimeyle özetlemem gerekseydi bu kelime kesinlikle düzensizlik olurdu. Düzenli olduğum tek bir konu yok ve dahası düzen fena halde canımı sıkıyor. Kurallar, planlar ve zorunluluklar da. Her zaman, o an ne istiyorsam onu yapabilme özgürlüğüm olmalı. (Tabii, tutup da Eiffel Kulesi'ne sahip olmak isterseniz babayı alırsınız. Zaten ben de öyle bir şeyden bahsetmiyorum.) İşte tam da bu yüzden gelecekte -en basitinden- iş konusunda bile ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Akışına bırakıyorum. Ama bu tarz düşünceler kafamın içinde tekrarlanacak bir yer buluyorlar sürekli. Ben bütün ipleri keyfimin ellerine vermişken gayet mutluyum oysa ki. Her neyse gidip Full Metal Alchemist izleyeyim ben.

9 comments:

Fanny Brawne said...

"Düzensizlik benim göbek adım," diye klişe bir cevap vereyim mi? Çok fazla benzeşiyoruz sanırım. Çünkü toplu bir odada birşey bulamama, sıkıldığında nerede olursa olsun kalkıp gidebilme potansiyeli taşıyan biriyim.

Neşe said...

Ahahah aynen. Benzeştiğimiz konusunda haklısın sanırım. Ve benim doğru düzgün bir uyku düzenim ve düzenli yemek yeme huyum falan da yoktur.

Fanny Brawne said...

Aynen. Özellikle tatillerde farklı bir yaşam boyutuna adım atıyorum. Gecem gündüzüm oluyor.

Neşe said...

Evet evet evet!

YolcU said...

Full Metal Alchemist iyi gelir bu ruh haline kanımca seriyi bitirince filmini de izle sonra serinin tekrar yorumlanmış tekrar çekimini de izle :)

Neşe said...

uvv:) ya ben çok eskiden izlemiştim bi kısmını ama unuttum. yeniden başladım o yüzden şimdi. daha bu sezonu bitirip brotherhooda başlayacağım. ohooo...

YolcU said...

FMA mükemmel bir seri brotherhood ise çok güzel bir yorumlama olmuş seriye :)

Neşe said...

herkes brotherhood'un daha da güzel olduğunu söylüyor nedense:)

YolcU said...

Çünki daha acımasız ve çarpıcı. Kaotik bir ortamı var tabi fazlaca aksiyon