Jul 11, 2011

Last Days

Bu filmi izlemek istiyorum ama her nedense
hiçbir yerde bulamıyorum.Aradığın şeyi asla
bulamazsın zaten.

22 comments:

ry said...

http://extratorrent.com/torrent/172832/Last.Days.2005.LiMiTED.PROPER+viD-LiNE.html


bu kıyağımı da unutma :)

Neşe said...

oha! teknoloji özürlü biri olarak iki saattir google'a yazmadığım şey kalmamıştı çok çok teşekkürler:)

Neşe said...

Yalnız teknolojiye karşı olan özrüm ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Torrentten indirmeye çalışınca ares araya giriyor ve her zamanki gibi bulamıyor, rapidshare'de üyelik istiyo. Sonuç olarak, 16dk'dır uğraşıyorum hâlâ indirmeye başlayamadım.

ry said...

utorrent programını indirip kur bilgisayarına. sonra indirdiğin torrent dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç de ve utorrent 'i seç.

Neşe said...

dediklerinin hepsini yaptım ulu manitu, şimdi beklemekten başka yapılacak bir şey yok. tekrar teşekkürler.inmezse de yarın gidip alırım artık:)

ömer naldemir said...

Bende bulamadım film satan yerlerde bile denk gelmedi.

Neşe said...

2005 yapımı diye ben de bulabileceğimden ümitli değilim açıkçası ama bi' bakmayı düşünüyorum. Bir de çok ismini duyduğum öyle bir sürü oscar almış bir film de değil. Bulmamızı zorlaştırıyor bütün bunlar da zaten.

ekin said...

koşaranktan ry'nin taktiğini uygulamaya gelmiştim halbuse.
ühü.

Neşe said...

ben programı kurdum filmi de buldu program ama inmedi nedense.
ühüx2

ekin said...

bi de bunu dene bebek.

http://www.kat.ph/last-days-2005-t1280961.html

download torrent'e basıyorsun. sonra inen şeye tıklayıp okeey diyorsun.

Neşe said...

OHA! İNİYOR. Çok çok çok teşekkürler. Bu arada alt yazı yok sanırım değil mi? (her şeyi sizden bekliyorum farkındayım ama...:))

ekin said...

şimdi şekerim. gom player var. indiriyorsun. önce filmi sürükleyip atıyorsun sonra da altyazıyı. divxplanet sağolsun yabancılardan iyi çalışıyor bu konuda zaten bulursun altyazı gibime geldi

Neşe said...

evet ben de başkasına sor bari çok oluyorsun neşe dedim ve bir arkadaşıma sordum o da aynı şeyleri söyledi az önce. tekrar çok teşekkürler:)

ekin said...

adının neşe olması üzerine düşündüğüm zamanlar oldu. tövbe tanrıma. gideyim de rüya göreyim.

Neşe said...

neşeli rüyalar.

Lütfi Mutluer said...

bazı filmler böyle internette kayboluyor bu da onlardan olsa gerek...

U Yeah said...

JG'ye yardım boynumun borcu.
Torrentler eş sayısı - kaynak sayısı olarak indirme hızında değişiklik yaratabiliyor. Ki kaynak sayısı çok , indirme hızı da fazla demek.
Utorrent kurduysan iyi güzel ama o inmiyorsa şunu dene ;
http://fenopy.eu/torrent/Last+Days+2005+/NDY4MTk2NQ

fenopy olmazsa eğer en sağlam site btjunkie

http://btjunkie.org/torrent/Last-Days-2005/2908aeaed9b716a4e46e35c1e9246dc2e947f08f9587
budur.
ikisini dene hangisi daha hızlıysa ona devam et :) ama fenopy'de kaynak sayısı daha fazla sorun yaratmaz yani.

U Yeah said...

Fenopy sağlam JG, kendi bilgisayarımda da denedim. :) ama boş yer olmadığı için indirmeyi iptal edecem sanırım :). Filmi izle bize anlat :)

EvA said...

evet arayınca bulunmuyor...

Neşe said...

Lütfi Mutluer ve Eva, evet ama bunu bulabildim. Daha doğrusu bulabildiler ben de izledim:)

Neşe said...

umut, sana upuzuuun bi' yorum yazmıştım ama sayfa hata verdi yayınlanmadı maalesef. Ekin'in bulduğu linkten indirebilmiştim ben, seni de uğraştırmış oldum ama çok teşekkür ederim:)

Filme gelince... Biraz sıkıcıydı açıkçası. Çünkü replikler çok azdı ve görüntüler çok yavaş değişiyordu. Mesela kamera bir pencereye odaklanıyor ve dakikalarca o pencerede kalıyor. Size de etraftaki ağaçları incelemek falan düşüyordu.

Ayrıca filmin Kurt Cobain'in hayatından esinlenerek yapıldığı yazıyor ama başroldeki çocuğun tipi hariç hiçbir benzerlik göremiyorsun film ve Kurt arasında. Gus Van Sant Cobain'in hayatıyla ilgili bazı bilgileri repliklerin arasına sıkıştırmış sadece ve bunları çok açık bir şekilde de göremiyorsun. Bence nedeni de ortada, Cobain'in Courtney Love gibi maalesef hâlâ hayatta olan sürtük bir karısı olması. Sözümona tepki çekmek istememiş (mi desem?) bizim yönetmen.

Sıkılmam diyenler izleyebilir tabiî ama ne oldu ne bitti, bu adam nereye gidiyor, şu sarışın kız kim derken film bitiyor:) Ben bile hâlâ anlayamadım kimin ne olduğunu:) çünkü hiçbir şey açıkça verilmemiş. Mesela bir kadın geliyor filmin ortasında. Blake denen herifle konuşup gidiyor. Bir daha da filmde görünmüyor hiç. O kim mesela çözemedim hâlâ.

U Yeah said...

Çok ilginç ! :D