Jul 27, 2011

En sağlıklıyım diyemem tabii.

Sabahın köründe Doritos'la kahvaltı ediyor oluşumun hiçbir mantıklı açıklaması yok, evet. Sabahın köründe -hem de kahvaltı ederken- 300 spartalı izliyor oluşum da pek mantıklı görünmüyor, farkındayım. Doritos'la pek iyi gitmedi ama arada çaktırmadan bir ülker çikolatalı gofreti de yürüttüm ve şu anda da az ötemdeki meyve tabağıyla bakışmaktayım. Evet. An itibariyle mantık dışı bütün unsurları bünyemde barındırıyorum. Böyle devam edersem ya kusacağım ya da obez olacağım, o da ayrı bir mesele. Neyse ki obez olmak için daha çok yolum var. Yani bu mantıkla gitmezsem vardır herhalde.
Her neyse.
Şimdi siz bana diyeceksiniz ki "Bu film çıkalı kaç yıl oldu yeni mi aklına geldi?" veya "Gece gece rüyanda mı gördün ne alaka sabahın köründe izliyorsun?". Hayır efendim hiçbiri değil. Şimdi şöyle ki, ben konusunu -hatta direk tüm hikayesini- bilmediğim filmleri pek izleyemiyorum. Gece konuşurken bir arkadaşım da filmi anlatınca, izleyeyim bari aradan çıksın dedim. Budur yani. Ayrıca müthişte bir soundtrack'i var bu filmin -aşağıdan dinleyebileceğiniz üzre-.
THIS IS SPARTA!

6 comments:

Sam Scarlet said...

kahvaltıda doritosu az önce yapmayı düşünüyordum...

Neşe said...

ahaha umarım düşünmekle kalmışsındır, zira benim midem alt üst oldu da.

Sam Scarlet said...

üşendim ve kurtardım kendimi :)

Neşe said...

:)

Fanny Brawne said...

"This is Kilyos" çevirisi de var bunun, arkadaşlarla az dalga geçmemiştik. Görünce o aklıma geldi. Ayrıca evet, kendimden nefret ettim. :D

Neşe said...

haha evet onu ben de izlemiştim ama filmi izlememiştim:D