May 8, 2011

ben kesin yine yazıyla alakalı bir başlık bulamıcam, öf ya.

Bu aralar fazla dalgınım. -Bunu, fıkralara konu olabilecek şeyler yapmamdan çıkardım.-
Şöyle ki; geçen sabah uykulu uykulu, elimi yüzümü ve akabinde saçımı yıkamak için banyoya yol almıştım. Bekleyin, buraya kadar her şey normal. İşin garip kısmı saç yıkama faslında. Meğer ben saçımı ıslatmadan şampuanı dökmüşüm. Hatta sonraki birkaç dakikamı da "Allah allah hiç böyle olmazdı. Neden böyle oldu şimdi bu ya?!" diye düşünerek geçirdim ve hayır, sarışın değilim.
Ve şimdi de bu olaydan sadece bir iki gün sonrasına gidelim. Sabah yine her zamanki gibi Neşe, kalkması gerekenden daha geç uyanır. Hatta öyle ki; dersin başlamasına 10dk kalmıştır. O aceleyle giyinir, çantasını takar koluna ve okula yol alır. Derse de geç kalır haliyle. Sırasına oturur ve montunu çıkarır. O an karşı sırasındaki kızın kendisine bir şeyler söylediğini farkeder. Farkeder etmesine de beyninin algılama yetisinin bulunduğu lobu hala uykudadır. O idrak etmeye çalışadursun, bu defa da öğretmeni bir şeyler söylemeye ve gülmeye başlar kendisine. Neşe de kafasını bir eğer ki, dann! Gömleğinin sadece en üstteki tek düğmesi ilikli diğer hepsi açıktır. Montuyla kapar hemen önünü, gerçi içinde başka t-shirt de vardır -frikiğe mahal vermemiştir yani- ama rezil olmuştur bir kere. Öğretmeninin "Tamam ben bakmıyorum utanma giyin sen ehehehehe." şeklindeki sözlerine aldırmayarak kızarık yanaklarıyla düğmelerini ilikler, adam olur.
Ayrıca TTNET'e de buradan sitem etmek istiyorum. Son 5dakikada 7 kere msn'den düştüm, yeter lan eşek sıpası.

8 comments:

Penny Lane said...

O dalgınlık o uyku hali bende de var mesela ben hep evde olduğumdan 3ten aşağı uyanamıyorum. Rüyamda deprem oluyor mesela, ben uyanınca kalkar bakarım diyorum netten nerde olmuş kaç şiddetindeymiş falan diye. Sonra uyanınca gelip bakıyorum ki deprem falan olmamış. Alla alla çok gerçekçiydi yaa diyorum sonra, bitiyor işte. lkmds:D

Neşe said...

ahahaha aynen yaa:D

EvA said...

uyku hali bana okulda geliyor nedense eve gelince turp gibi oluyorum :)

Neşe said...

evet. bu, bazen benim için de geçerli:)

Deli Köşesi said...

yazına başlık koyasım geldi çok..ve son yarım dakikadır ciddi ciddi bunu düşündüm :) ama cidden yok yaa :)

Neşe said...

İşte ben bunu her yazıda yaşıyorum:) Ne haldeyim, düşün artık.

Anonymous said...

çok güldüm :D

Neşe said...

düşene bi de sen gül tabi:D