Mar 19, 2011

Elektrikli süpürgenin ve fön makinesinin çıkardığı sese bayılıyorum. Bunlarla aynı etkiyi yaratmasa da klavye sesini de seviyorum. Topuklu ayakkabının çıkardığı sesten ise nefret ederim. Ayrıca şu an adını hatırlayamadığım, duvar delmek için kullanılan o aletin çıkardığı sesten gerçekten nefret ederim, tahammül edemem. Bir de sessizliği severim. Evet, sessizlik iyidir.

4 comments:

Ancelik. said...

kesinlikle.
matkap sanırım.dünyada çok berbat bir ses varsa eğer, bu matkap sesidir. cidden.
ama fön makinesinin, elektirikli süpürgenin sesi ve su kaynama sesi en güzeldir. en sevimlidir.

Neşe said...

Evet evet matkap. su kaynaması deyince aklıma geldi, nargilenin çıkardığı o fokurtu da çok hoştur, sevilir.

YolcU said...

Dişçi matkabının sesini de eklemek lazım nefret edilen seslerin içine. Tabi birde sivrisinekler var gecenin sessizliğini bozarak insanın kanını donduran, nereden geldiğini kestiremediğimiz ve giderek bize doğru yaklaşan o dehşet verici sesten kim nefret etmez. Kanımıza susamış boyu ufak ama korkusu büyük caninin sesini yeniden duymaya az kaldı. Yapılan araştırmalar sivrisinek sesinin insanda derin bir korku hissi oluşturduğunu göstermiş :))

Neşe said...

Korku mu? Küçücük yaratığın nesinden korkayım? Sadece saç spreyi ile bile onları alt edebiliyorken hem de. Evet, saç spreyini sıkıyorum akabinde kanatları yapışıyor ve en azından bana zarar veremeyecek hale geliyorlar ahahaha. Ayrıca dişçi matkabı sesi, evet. Bütün matkap seslerinden nefret ediyorum kısaca.