Nov 5, 2010

KENDİME İNANAMIYORUM !

"Önce dolsun, sonra izlerim." mantığıyla hareket eden ben, filmi açıp 2 saat dolmasını bekledikten sonra yarısına kadar izledim ve bloggera göz atmak için durdurdum. (aferin bana) SONRADA YANLIŞLIKLA SAYFAYI KAPATTIM!!! Kendime devasa boyutta bir özürlülük plaketi istiyorum. Aklıma da geldi aslında, ben sakarım, yaparım bunu dedim ama dinlemedim böhüüüee çok pişmanım. Nasıl koydu anlatamam ya.
Google chrome alacağın olsun. Orada 4982390578 tane sekme var, insan "kapatılmasını istiyon mu lan" diye sorar bir, di mi?!

5 comments:

Anken Stein ©8ex-en8 said...

ahahaha bazen bende yapıyorum o işi. oh benden başkaları da varmış :)

Neşe said...

hala bekliyorum biliyor musun, izlediğim yere kadar bile yüklenmedi :(

Unknown said...

En az 50 kere yapmışımdır bunu. Acayip sinir bozucu oluyor. O kadar beklediğine yanıyor insan.
İnşallah çabuk dolay ya. :/ Mozilla daha hızlı diyorlardı. Chrome'u kullanmadım gerçi de.

Ihlaylamur said...

Off offkaç kere yaptım bunu say say bitmezz. Gerçekten sinir bozucu. Tekrar yükle şifreleri tekrar gir bekle bekle. Ama Mozilla sağolsun dan diye kapandığında bana eski sekmeleri açmak ister misiniz diyor. Tabii ki canım deyip kabul ediyorum bende :)

Neşe said...

@MKumsal;
Dün gece dolmasını beklerken aynı şeyi tekrar yaptım, bugün tekrar başlayacağım sanırım. Umarım tekrar yapmam gerçekten sinir bozucu=)

@Mrv. Natural;
evet eski sekmeleri açıyorum chrome da da ama yüklendiği yere kadar dolu olarak açılmıyor, yeniden baştan başlıyor dolmaya :/